8,305 bloggar, 15,596 användare

Sveriges största & bästa bloggplattform för skolan!

Ny version av Skolbloggen.se

Som du kanske märker så har vi uppdaterat Skolbloggen.se. Fortfarande finns en del små-saker att justera men i det stora hela har uppdateringen gått mycket bra!

Vi har redan fått in en del synpunkter, kommentera gärna denna bloggpost med dina synpunkter!

Category: Dag för dag med skolbloggen.se       

14 Comments Already

 1. Lina Kittel skriver:

  Hej! Jag kommer inte åt mina bloggar sedan uppdateringen, så jag kan inte skriva nya inlägg. //Lina

 2. Hej, Jag kollade upp dina bloggar och ditt användarkonto och allt ser ok ut. För att testa ytterligare behöver jag ditt login. Skicka det till mig som ett privat meddelande.

 3. cwaste skriver:

  Hej!
  Jag får meddelande i skolbloggense om att jag har fått nya ”notifieringar” när jag själv har svarat på ett personligt meddelande. Detta är lite förvirrande. Går det att plocka bort?
  Vänliga hälsningar
  Charlotta

 4. cwaste skriver:

  Jag glömde att skriva att några av mina bloggar sedan ändringen heter ”?” trots att de har namn. Det funkar ju ändå, men det är lite konstigt, för de hade ju namn i förteckningarna tidigare och de har ju ett namn när man väl kommit in på respektive blogg. Här är länken till min blogglista: http://skolbloggen.se/members/cwaste/blogs/

 5. Jag gissar att det där med notifieringar är en bugg som fixas i nästa version. Det där med ”?” som namn har jag inte sett tidigare. Vad händer om du går in på admin-sidan och ändrar ett ord eller bokstav i titeln och sparar – fixar det till sig då?

 6. cwaste skriver:

  Jag har svårt att hitta bland mina personliga meddelanden. Om en elev väljer att svara på ett meddelande istället för att starta en ny tråd så lägger sig meddelandet i den gamla tråden (långt bak i listan) och det är svårt att hitta vilken sida det ligger på. Har ni några tips för hur man ska kunna hitta nya meddelanden smidigare?

 7. cwaste skriver:

  Jag glömde skriva att det inte hjälper att jag försöker byta namn på bloggen. Byter jag namn så syns det nya namnet på bloggens utsida och insida men på skolbloggen.se så heter bloggen fortfarande ”?”.

 8. niklasostlund skriver:

  Kan man lägga upp word-dokument i skolbloggen eller måste man klistra in text i inlägg?

 9. pusjkin1katt skriver:

  jag har elever som är registrerade på min blogg läsbart men ändå bara får fram skapa en blogg när de klickar på mina bloggar? Vad göra?

 10. Niklas; Ja, klicka på ikonen som ser ut som en liten stjärna ovanför ditt inlägg och bifoga filen.

 11. Karl; Jag skickar ett PM!

 12. cwaste skriver:

  Hej!
  Kan man göra det enklare att hitta nya meddelanden i gamla trådar? Som det är nu måste jag ibland leta igenom alla mina sidor med meddelanden när jag får veta att jag fått ett nytt meddelande.
  Vänliga hälsningar
  Charlotta

 13. cwaste skriver:

  PS. Några av mina bloggar heter fortfarande ”?” i menyerna sedan ni bytte till den nya skolbloggen och jag lyckas inte ändra det (trots att det står rätt på bloggarna) … Lite tråkigt.

 14. Charlotta;

  ”nya meddelanden”; Om du menar meddelanden i din Inbox så kommer ju det meddelande som senast fått ett svar överst. Om du menar kommentarer i en grupp så hamnar det ju där man skrev dom, så det finns ingen egentlig lösning på det som jag ser det, ingen lösning som inte skulle skapa ett nytt problem iaf.

  ”?”; Jag har tittat på detta och hittar inte varför det blir så här. Det är någon form av bugg i WordPress/Buddypress och jag kan bara hoppas att problemet är löst i nästa version.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *