8,357 bloggar, 15,008 användare

Sveriges största & bästa bloggplattform för skolan!

Pedagogbloggar.se + Skolbloggen.se = SANT!

Två av Sveriges största bloggportaler för skolan går nu samman till en. Resultatet blir en extra spännande arena för möten mellan skolledare, pedagoger och elever.

Mycket kommer att vara sig likt om du är bloggare på Pedagogbloggar.se idag. Din blogg kommer att se precis likadan ut som idag och du kommer att behålla din gamla minblogg.pedagogbloggar.se adress.

Tjänsten kommer även i fortsättningen att vara kostnadsfri.

Bättre och mer
Pedagogbloggar var bra. Sammanslagningen med Skolbloggen.se blir ännu bättre. Så kan man kort sammanfatta framtiden. Nu samlas fler duktiga skolledare, pedagoger och elever under samma nätverk. Förhoppningsvis bidrar detta till fler spännande möten. Förutom att blogga har Skolbloggen en väl utvecklad communityfunktion. Nu blir möjligheterna att träffa nya människor och lära mer av varandra större än tidigare. En Facebook för skolvärlden? Spännande tanke!

Driftsinformation – OBS!
Mellan fredagen den 27:e november kl 15.00 och fram till senast måndag den 30:e kl 09.00 kommer både Skolbloggar.se och Pedagogbloggar.se att vara stängt för inloggningar.

Detta är en ”pessimistisk” tidplan. Vi räknar med att bli tillräckligt färdiga för att öppna för inloggningar redan under fredag kväll men vi har tagit till extra tid under helgen om det visar sig krävas.

Om du efter sammanslagningen har problem, kontakta Måns här på Skolbloggen.

Category: Dag för dag med skolbloggen.se       Taggar:,