8,357 bloggar, 15,008 användare

Sveriges största & bästa bloggplattform för skolan!

Så var det då smygpremiär…

Vi har nu öppnat för registreringar och några få har redan hittat hit. Vi kommer ägna resten av tiden innan skolstart med att putsa på funktioner och göra några hjälpvideos så att det ska bli lättare att komma igång. Men, allt fungerar i stort som det ska redan nu!

Akismet – slipp SPAM på din blogg
Vi har redan från start aktiverat SPAM-skyddet Akismet så att din blogg skyddas från meddelanden med reklam. Skyddet är det bästa som finns för WordPress och vi har som sagt aktiverat detta för alla bloggar här på Skolbloggen, du behöver alltså ingen egen nyckel eller installation för att det ska fungera – det bara fungerar!

Teman (design av din sida/blogg som du kan välja)
En del av de tillgängliga teman som finns här på Skolbloggen är bristfälligt översatta, något vi kommer att rätta undan för undan. Har du önskemål på ett tema du tycker saknas, hör av dig så lägger vi till den!

Forum
Vi kommer förhoppningsvis även hinna inkludera ytterligare funktioner här på Skolbloggen innan skolstart, t.ex. planeras det för ett forum, bra när inte en grupp är tillräcklig och/eller det behövs en moderator. Har du några idéer för lämpliga avdelningar i ett forum eller kanske rent av är intresserad att på frivillig basis vara moderator, dvs. ta bort olämpliga inlägg och flytta felaktigt placerade inlägg samt utforma regler för forumet hör av dig till oss!

Ett speciellt tack till Thord Daniel Hedengren
För att installera skolbloggen.se, bygga vårt unika utseende och se till att allt fungerar efter konstens alla regler har vi anlitat proffsbloggaren Thord Daniel HedengrenCylinder Labs och han har gjort jobbet med den äran! Thord Daniel kommer även framöver att hjälpa oss och fungera som ett bollplank när ni användare kommer med kluriga önskemål.

Category: Dag för dag med skolbloggen.se       Taggar:, , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *